Home – demo

Art Utrecht is het platform voor beeldende kunst in Utrecht. Op deze site vind je de musea, galleries & art spaces in Utrecht, een agenda met tentoonstellingen en events en ook een overzicht van kunstenaars, kunstenaarsinitiatieven en meer. Lees meer.

  • Kunsthandel Meijer

News / Art Utrecht / Broese Etalages

Art Utrecht laat zich zien in de etalages van voormalig Broese! Een wisselende presentatie van galeries en kunstruimten. Juist nu de galeries en kunstinstellingen hun deuren weer hebben moeten sluiten vanwege corona, zetten we hen graag in de spotlights. Maak een mooie stadswandeling en geniet van kunst in de etalages!
Kijk hier voor meer informatie.

News / CZ@HOME | Art Utrecht

CZ@Home duikt in de wereld van beeldende kunst, in samenwerking met Art Utrecht.

Altijd al willen weten hoe een kunstwerk van een kunstenaar bij een galerie terecht komt? En hoe het er in de Utrechtse galerieën aan toe gaat? Presentator Jo-Anneke neemt je mee langs verschillende galerieën. Hier vertellen de curatoren en eigenaren van de galerlieën meer over hun werk.  

CZ@home gaat o.a. langs bij de KunstSalon, galerie SANAA, LOGMAN en bij Kunstruimte Kuub.
CZ@Home | Art Utrecht is te bekijken op dit YouTube kanaal.

Coronamaatregelen /

In verband met de lockdown zijn de galeries, kunstruimten en musea gesloten tot en met 19 januari. Zodra het mogelijk is zullen zij hun deuren weer openen en worden er in verband met het coronavirus aangepaste maatregelen genomen. Kijk op de betreffende websites en social media voor actuele informatie en openingstijden. Art Utrecht houdt je graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

footer anchor