Laden Evenementen

Terug naar overzicht

Kunstliefde Ruimte voor Beeldende Kunst /

Locatie

Nobelstraat 12A,
3512EN Utrecht
Telefoon
030 2314218
Website
www.kunstliefde.nl
Openingstijden
Wo–Zo / 13.00–17.00

 

Kunstliefde, Ruimte voor Beeldende Kunst, biedt een wisselend tentoonstellingsprogramma waarin de focus ligt op hedendaagse kunst, Utrechtse kunstenaars en jong talent. Daarnaast is Genootschap Kunstliefde, opgericht in 1807, één van de oudste kunstenaarsverenigingen van Nederland. Kunstliefde is organisator van de Utrechtse Atelierroute en UtrechtDownUnder.

Evenementen op deze locatie

maart 2020

Datum /

7 maart - 31 mei

Locatie /

Kunstliefde Ruimte voor Beeldende Kunst, Nobelstraat 12A,
3512EN Utrecht

Info /

In het kader van het Moesmanjaar ‘Moesmania’ tonen kunstenaarsleden van Kunstliefde in deze ledententoonstelling werken waarin ‘gerucht’ als thema centraal staat. Een gerucht is een verhaal dat de ronde doet, maar waarvan de waarheid niet vast staat. Een spraakmakend en spannend thema verbeeld in verschillende disciplines en vanuit de individuele interpretatie van de kunstenaars.

Bekijk event
juni 2020

Datum /

6 juni - 5 juli

Locatie /

Kunstliefde Ruimte voor Beeldende Kunst, Nobelstraat 12A,
3512EN Utrecht

Info /

In Nieuwe Liefde 20 tonen negen kersverse kunstenaarsleden hun werk. Kunstenaars met uiteenlopende achtergronden en disciplines die we graag welkom heten. Ze stellen zich voor met tekeningen, werken op textiel, schilderijen, animatie, objecten en installatie. Een nieuwe lente een nieuw begin.

Bekijk event