Laden Evenementen

Terug naar overzicht

Logman /

Locatie

Nobelstraat 16,
3512 EN Utrecht
Telefoon
+31 626974472
Website
http://logman.gallery
Openingstijden
Do-Za / 12.00-18.00 / iedere 2e Zo van de maand 13.00-17.00 en op afspraak

LOGMAN is een galerie voor hedendaagse- en actuele kunst in het hart van de stad Utrecht. Voorliefde voor kunst en de drive om talent een podium te geven hebben ertoe geleid dat eigenaar Henk Logman, in het voorjaar van 2019 een pand op een centrale locatie heeft betrokken met het doel om werk van hedendaagse kunstenaars te representeren. De galerie biedt ruimte aan kunst van uiteenlopende aard: schilderkunst, tekeningen, sculpturen, video- en internet kunst, kinetische kunst, conceptuele kunst, design en performances zullen afwisselend en door elkaar getoond worden. Jong talent en mid-career, nationaal en internationaal, maatschappij kritisch en bevragend en een tikkeltje eigenwijs zijn de uitgangspunten.

 

LOGMAN is a gallery for contemporary art in the citycenter of Utrecht. A preference for art and the drive to give talent a stage have led owner Henk Logman to start a gallery in the spring of 2019 with the aim of representing work by contemporary artists. The gallery provides space for art of various kinds: painting, drawings, sculptures, video and internet art, kinetic art, conceptual art, design and performances will be alternately displayed interchangeably. Young talent and mid-career, national and international, critical and questioning society and a little stubborn are the starting points.

Evenementen op deze locatie

maart 2020

Datum /

20 maart - 31 mei

Locatie /

Logman, Nobelstraat 16,
3512 EN Utrecht

Info /

50 hedendaagse kunstenaars tonen hun werk bij LOGMAN. 4 banken staan gereed in de galerie en de bezoeker wordt uitgenodigd om plaats te nemen en een keuze te maken uit ruim 90, zeer uiteenlopende kunstwerken. Wat gaat het worden en met welk werk ga jij straks naar huis?

Bekijk event
juni 2020

Datum /

12 juni - 25 juli

Locatie /

Logman, Nobelstraat 16,
3512 EN Utrecht

Info /

Schilderijen van Jhonie van Boeijen en tekeningen van Jans Muskee. Van Boeijen schildert foto-hyper-realistisch; de inhoud van een boodschappentas, een houthakkershemd, de badkamerkraan. Muskee tekent alledaagse taferelen, maar er is meer aan de hand...

Bekijk event