Laden Evenementen

Terug naar overzicht

Logman /

Locatie

Nobelstraat 16,
3512 EN Utrecht
Telefoon
+31 626974472
Website
http://logman.gallery
Openingstijden
Do - Za / 12.00 - 18.00 / iedere 2e zondag van de maand van 13.00 - 17.00 en op afspraak

LOGMAN is een nieuwe galerie voor hedendaagse kunst in het hart van de stad Utrecht. Voorliefde voor kunst en de drive om talent te willen laten zien en een podium te geven hebben ertoe geleid dat eigenaar Henk Logman een pand op een centrale locatie heeft betrokken met het doel om werk van hedendaagse kunstenaars te vertegenwoordigen en te verkopen. Kunst van uiteenlopende aard: schilderkunst, tekeningen, sculpturen, video- en internet kunst, kinetische kunst, conceptuele kunst, design en performances zullen afwisselend en door elkaar getoond worden. Jong talent en mid-career, nationaal en internationaal, maatschappij kritisch en bevragend en een tikkeltje eigenwijs zijn uitgangspunten.

Professionaliteit en inzet van de kunstenaars in samenwerking met de galerie zijn belangrijke waarden. Samen de expositie vormgeven, meedenken over de randprogrammering en de representatie zijn onderdeel van hoe de galerie te werk gaat.
Het mag schuren, het mag verwonderen, het mag kritisch en het mag ook gewoon ontzettend mooi zijn wat er getoond wordt.

Evenementen op deze locatie

juli 2019

Datum /

12 juli - 23 augustus

Locatie /

Logman, Nobelstraat 16,
3512 EN Utrecht

Info /

'Summer Heat #1' is de zomerexpositie met Annemarie Slobbe, Michael A. Aiello en Lex Chen. Drie talentvolle kunstenaars laten recent werk zien.

Bekijk event
augustus 2019

Datum /

30 augustus - 13 oktober

Locatie /

Logman, Nobelstraat 16,
3512 EN Utrecht

Info /

Duo-tentoonstelling met Maaike Kramer en Bastiaan van Weelden. Het materiaalgebruik van beide kunstenaars en de bijzondere en spannende beeldtaal die dat oplevert maken het tot een ‘harde’ confrontatie; Sculpturale schilderijen, tekeningen in cement, keramisch werk en concrete-painting.

Bekijk event
oktober 2019

Datum /

25 oktober - 30 november

Locatie /

Logman, Nobelstraat 16,
3512 EN Utrecht

Info /

‘Against the Wall’ is de vierde expositie bij LOGMAN met werk van Silvia B. en Mo Arab en is samengesteld met co-curator Johan Buurke van het platenlabel Seja. Kunst en muziek, met in de kelder een huiskamer waar films worden gedraaid en muziek kan worden beluisterd.

Bekijk event