Laden Evenementen

Terug naar overzicht

Academiegalerie /

Locatie

Minrebroederstraat 16,
3512GT Utrecht
Website
ag.hku.nl
Openingstijden
tijdens tentoonstellingen:
Wo-Za / 13.00-18.00
De Academiegalerie is de tentoonstellingsruimte van Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) in het centrum van de stad. Middels exposities en aanverwante activiteiten wordt hier het beste getoond van wat HKU op het gebied van design, media en beeldende kunst te bieden heeft. Voor bijzondere presentaties met werk van veelbelovende studenten en zich onderscheidende alumni.
 
The Academiegalerie is the exhibition space of HKU, University of the Arts Utrecht, in the centre of the city. Here, through exhibitions and other activities, the best of what HKU has to offer in the fields of design, media and visual arts is shown. For remarkable presentations of work by promising students and distinctive alumni.

Evenementen op deze locatie

november 2018

Datum /

30 november 2018 - 13 januari 2019

Locatie /

Academiegalerie, Minrebroederstraat 16,
3512GT Utrecht

Info /

Op 10 januari 2019 worden vier prijzen uitgereikt aan opvallende talenten die in 2018 zijn afgestudeerd aan een van de vele kunstopleidingen van HKU. Er is een HKU-Award in drie categorieën – artistieke prestatie, ondernemerschap en vernieuwing – en een HKU Prijs Gemeente Utrecht die wordt toegekend aan een project met een bijzondere maatschappelijke relevantie. Aan elke prijs is een geldbedrag van vijfduizend euro verbonden.

Bekijk event