Stichting Art Utrecht is begin 2015 opgericht met als doel het vergroten van de zichtbaarheid, vindbaarheid en bekendheid van Utrechtse ondernemers, instellingen en kunstenaars op het gebied van de beeldende kunsten voor een nationaal en internationaal publiek. Stichting Art Utrecht wil zo de ontwikkeling van en de waardering voor de beeldende kunst in Utrecht stimuleren.

Voor dit doel wordt een overkoepelende website gerealiseerd artutrecht.com. Deze wordt in fases opgebouwd, in de eerste fase zijn de galeries en kunstruimten in beeld gebracht en een online-agenda met alle tentoonstellingen en activiteiten. Later volgen o.a. kunstevenementen en kunstenaars/kunstenaarsinitiatieven. Op de hoogte blijven? Volg ons via Facebook of Twitter of stuur een mail

Bestuur Stichting Art Utrecht: Berthe Schoonman Galerie SANAA, Rob Rademaker Galerie Rob Rademaker, Daan Bramer EXBunker, Cathelijne Dapiran Dapiran Art Project Space, Lou Vos Beeldend kunstenaar en organisatie kunstprojecten / Kunstliefde Ruimte voor beeldende kunst.

Art Utrecht is een initiatief van Kunstliefde Ruimte voor Beeldende Kunst, Galerie SANAA, KuuB Ruimte voor Kunst en Cultuur, Dapiran Art Project Space, Galerie Rob Rademaker en EXbunker.

Postadres:
Minrebroederstraat 9
3512 GS Utrecht

Art Utrecht wordt mede mogelijk gemaakt door: