Against the Wall

Against the Wall

Against the Wall is een duo-tentoonstelling met Silvia B. en Mo Arab. Van beide kunstenaars is een kunstwerk gebruikt voor een platenhoes bij het independent-label Seja (www.seja.nl) van co-curator Johan Buurke. Against the Wall is een expositie waarin kunst en muziek centraal staan. In de galerie zal werk te zien zijn van Silvia en Mo. In de kelder is een huiskamer gebouwd waar films worden getoond en waar de bezoeker muziek kan luisteren.

Silvia B. (1963) is een toegewijde gedrags-observator en duidt het schisma tussen de beperkingen die worden opgelegd door een gecultiveerde realiteit en de diepere intuïtieve en instinctieve lagen die in ons aanwezig zijn. Het oeuvre van Silvia B. is een oproep om deze beperkingen aan te vechten en de deur te openen naar onze diepste verlangens en ambities.

Mo Arab (1983) schildert mensen. Zijn interesse voor maatschappelijke vraagstukken zoals de multiculturele samenleving sijpelt door in zijn schilderijen. Individuen, groepjes mensen, vaak van Marokkaanse afkomst, staren je aan. Je vraagt je af wat ze doen en waar ze naar kijken.

Andere hoesontwerpen van Seja zullen tevens te zien zijn in de kelder. Tijdens de expositie zijn er enkele akoestische optredens. Hou de facebookpagina en website van LOGMAN in de gaten.

footer anchor