Als de lente doorbreekt

Als de lente doorbreekt

De tentoonstelling is verlengd t/m zondag 7 juni. Vanaf 9 mei is KuuB weer geopend op de reguliere dagen en tijden, donderdag t/m zondag van 13.00 tot 18.00 uur. Natuurlijk doen wij dit onder de voorwaarden van de bestrijding van het coronavirus, dus 1,5 meter afstand van elkaar en extra hygiënemaatregelen.

In KuuB kunnen maximaal acht personen tegelijkertijd binnen zijn om die 1,5 meter te garanderen.

Naast het weer openstellen van KuuB op de reguliere dagen en tijdtippen, kan ook een afspraak voor bezichtiging worden gemaakt buiten deze dagen en tijdstippen.

Gaarne hiervoor contact opnemen met Jaap Röell, j.a.roell@planet.nl of 06 24259136.

 

Als de lente doorbreekt

De schilderijen op deze duo-presentatie haken op elkaar in als lucht en aarde, ruimte en detail, expressie en ingetogenheid.

Toon Laurense (1958) schildert in dikke verflagen brede vlakken die doorkruist worden door zwierige strepen en spetters. Een van zijn werken heeft als titel JP (Jackson Pollock) meets PM (Piet Mondriaan). Dat karakteriseert Toons werk goed.

Maartje Frenkens (1961) kleuren zijn veel meer ingetogen, soberder en donkerder dan die van Toon. Zij schildert in dunne ijle verflagen kwetsbare bloemen en planten van het veld. Samen geven zij een presentatie die sprankelt, alsof de lente doorbreekt. 

 

  

 

footer anchor