Art Meat #3

Art Meat #3

Werkzaam in de beeldende kunstsector in Utrecht en interesse om je netwerk uit te breiden en te horen van collega’s wat er speelt? Kom dan vrijdag 17 februari naar de 3e editie van Art Meat in Das Spectrum.

PROGRAMMA  Art Meat #3

  • Vanaf 20.00 uur: inloop
  • 20.30 uur: Introductie Das Spectrum
  • 20.40 uur: Kees Diepeveen, Wethouder van cultuur
  • Borrel / bezoek tentoonstelling in Das Spectrum
  • 21.30 uur: Quinten Peelen, directeur K.F. Hein Stichting
  • 21.40 uur: A014 platform voor beeldende kunst (voorheen Atelier014)
  • Afsluitende borrel / nog gelegenheid tot bezoek tentoonstelling

In de expositieruimte van Das Spectrum is een expositie te zien van het Leerling/Meesterproject van Kunstpodium-T: “Totem” met Tanja Smit, Heleen Camilleri (Gent), Merel Cremers (Ljubliana), Ziva Petric (Enschede) en Floortje Schreuder (Hasselt). Ook zullen de nieuwe projectruimte en het Gastatelier geopend zijn. Kijk voor meer info op www.dasspectrum.org

Insteek van de Art Meat-meetings: het organiseren van een ongedwongen en persoonlijke bijeenkomst waar cultureel ondernemers, kunstenaars, kunsthistorici, kunststudenten, journalisten, beleidsmakers en andere betrokkenen in Utrecht elkaar kunnen informeren en inspireren. Dus om te kijken wat voor vlees er in de kuip is!

In 2015/16 vonden de eerste 2 edities van Art Meat plaats, de 1e editie bij KuuB Ruimte voor Kunst en Cultuur en in april 2016 bij Kunstliefde Ruimte voor Beeldende Kunst. De meet-up borduurt voort op de LinkedIn groep de ‘Utrechtse Kunstborrel’. Insteek van deze meetings: het organiseren van een ongedwongen en persoonlijke bijeenkomst waar cultureel ondernemers, kunstenaars, kunsthistorici, kunststudenten, journalisten, beleidsmakers en andere betrokkenen in Utrecht elkaar kunnen informeren en inspireren. Dus om te kijken wat voor vlees er in de kuip is!
Art Meat streeft ernaar ca 3 edities per jaar te organiseren, iedere keer op een andere locatie in Utrecht.

Tijdens iedere bijeenkomst worden er ook sprekers uit het veld uitgenodigd om – gedurende korte intermezzo’s – hun praktijk of visie met ons te delen.
Eerdere gastsprekers waren: Edwin Jacobs, directeur Centraal Museum, Ine Gevers, tentoonstellingsmaker, Jeroen van Nijnatten, creative chef, Wordbites, woordkunstenaar, Hans van Soelen, hoofd Culturele Zaken Gemeente Utrecht, kunstenaars Marisa Rappard, Halina Zalewska, Jorrit Paaijmans en Jop Vissers Vorstenbosch, Caz Egelie, student Kunst en Educatie HKU / performance kunstenaar en Arjan van Meeuwen, zakelijk leider BAK, Basis voor Actuele Kunst.

Aanmelden: stuur een email naar info@artutrecht.com onder vermelding van ‘Aanmelden Art Meat #3’

footer anchor