Art Utrecht / Art Walk – winter / CANCELED

Art Utrecht / Art Walk – winter / CANCELED

Helaas kan de geplande Art Walk Winter op 18 december a.s. niet doorgaan vanwege de lockdown. Graag nodigen we je uit voor een volgende! Hou onze website, social media en nieuwsbrief in de gaten voor een nieuwe datum, zodra het weer kan. Op social media zullen we de galeries, kunstruimten en musea extra uitlichten deze periode!

Op vrijdagavond 18 december kan je weer mee met de Art Walk van Art Utrecht. Deze winterse wandeling leidt je langs een aantal kunstlocaties in onze stad. Geniet van de historische binnenstad in decembersfeer en stap binnen bij diverse galeries en kunstinstellingen waar je warm ontvangen wordt. Te zien zijn de actuele exposities met beeldende kunst. Eenmaal binnen vertellen wij je graag meer over de exposities en de kunstenaars. Lekker vrijblijvend rondkijken kan natuurlijk ook.

Wil je meelopen met een gids? Tussen 19.00 uur en 19.30 uur vertrekken er vanaf een aantal locaties gidsen die met je meelopen. Per gids 3 personen. Lijkt jou dat leuk, geef je dan op door een mailtje te sturen met jouw naam en het aantal personen, dan delen we jou in. Mail naar:

artwalk@artutrecht.com

De deelnemende locaties:

Moving Gallery, Mgr. Van de Weteringstraat 69
EXbunker, Wilhelminapark 24a
Kunstruimte KuuB, Pieterstraat 3
Galerie Sanaa, Jansdam 2
Academie Galerie, Minrebroederstraat 16
Galerie Rob Rademaker, Minrebroederstraat 9
Movement Exposed Gallery Space, Buurkerkhof 7
Grachtengalerie, Oude Gracht 185
Kunstuitleen Utrecht, St. Jacobsstraat 251
BAK, basis voor actuele kunst, Pauwstraat 13a
Kunstliefde, Nobelstraat 12a
LOGMAN, Nobelstraat 16

Art Walk is een initiatief van Art Utrecht. 

Neem vast een kijkje op de online agenda voor de huidige exposities. Bij locaties vindt je een overzicht van alle galeries, artspaces en musea die Utrecht rijk is. 

www.artutrecht.com

Corona: 
Buiten: Loop met niet meer dan 4 personen, houd afstand. 
Binnen: Mondkapjes verplicht en let op het maximaal toegestane aantal bezoekers per locatie 


footer anchor