Art Utrecht / Broese wisselende exposities en etalages

Art Utrecht / Broese wisselende exposities en etalages

In het afgelopen jaar heeft Art Utrecht het beheer gekregen van eigenaar Gemeente Utrecht over voormalig boekhandel Broese. Gedurende het hele jaar tonen galeries en kunstruimten uit Utrecht in de etalages van voormalig Broese wat zij in huis hebben.

In de binnenruimte van voormalig Broese hebben we afgelopen jaar met succes diverse tentoonstellingen en events gepresenteerd, kunst in coronatijd, coronaproof; Art Utrecht/Broese, FOMA Fear of Missing Out (Culture Cube X AK24), HKU Theater Design, BYOB bring your own beamer, en Kunstliefde organiseerde in de oude bieb, UtrechtDownUnder. Duizenden mensen bezochten deze events en konden weer live kunst zien en ervaren.

Ook in 2021 brengen we weer kunst in het hart van onze stad!

NU te zien in de etalages :

Kunsthandel Bas Meijer met werk van Titus Nolte en Helen Vergouwen, Movement Exposed Gallery Space met werk van Natalia Ossef, Kunstliefde met werk van OCTA / Emilio Timp, en Kunstliefde met werk van Marijke Breuers, Moving Gallery met werk van Kevin Nieuwenhuijs, GrachtenGalerie met werk van Serge de Vries en Cher Mathijssen, Kunstruimte KuuB met werk van Frans Beerens. Te zien t/m 14 maart.

Art Utrecht / Broese – Kunstruimte KuuB met werk van Frans Beerens
Art Utrecht / Broese – Kunstliefde met werk van OCTA / Emilio Timp
Art Utrecht / Broese – Kunsthandel Bas Meijer met werk van Titus Nolte en Helen Vergouwen
Art Utrecht / Broese – Movement Exposed Gallery Space met werk van Natalia Ossef
footer anchor