Art Utrecht / Uitfeest

Art Utrecht / Uitfeest

Maak kennis met wat Utrecht allemaal te bieden heeft aan beeldende kunst!
Art Utrecht presenteert Beeldende Kunst in zeecontainers

In een speciaal ingericht zeecontainerdorp op het Domplein exposeren de partners van ART UTRECHT voor 1 dag. Maak kennis met 17 Utrechtse galeries/expositieruimtes; bekijk en ervaar actuele beeldende kunst en spreek met de galeriehouder/suppoost en kunstenaars. Aanwezig zijn: KUUB Ruimte voor kunst en cultuur, Kunsthandel Meijer, CASCO, Fotodok, Galerie SANAA, EXbunker/EXboot, LOGMAN, Grachtengalerie, Kunstliefde Ruimte voor Beeldende Kunst, Galerie Frank Welkenhuysen, MorrenGalleries, BAK, Centraal Museum, Kunstuitleen, Impakt en RAUM. De presentaties – schilderijen, sculpturen, foto’s, video’s, live-streams en installaties lopen uiteen van werken die speciaal voor de containers zijn gemaakt zoals van Mariaan van den Berg, Zwartframe, Elisabeth Kaldeway en Carien Vugts, solo-presentaties van schilderijen van Ronald Edens, Gertjan Scholte Albers en Erik Suidman tot en met performances en een coffee cart voor koffie en limonade.

Presentatie JONG HKU TALENT, graduates 2019

Een nieuwe lichting studenten van de Hogeschool voor de kunsten Utrecht (HKU 2019) presenteert hun afstudeerwerk in het Pandhof. Tijdens de eindexamenpresentaties is er een selectie gemaakt van The best off van de HKU. Kom tijdens het Uitfeest kennis maken met dit aanstormend beeldend talent. Met Anna Reerds, Iriée Zamblé, Jonne Stout, Lisette van Hoogenhuyze, Maarten Fijan, Matthijs Hannink, Robin Valster, Samira Charroud en Sarah Reinbold.

 

NEW! Art Utrecht Artists

Art Utrecht lanceert Art Utrecht / Artists! Dé website met professioneel werkend beeldend kunstenaars in Utrecht en regio. Op zoek naar een kunstenaar voor een tentoonstelling, opdracht of presentatie? Of naar een kunstwerk voor in de ruimte, een bedrijf, of gewoon thuis aan de muur? Art Utrecht / Artists is een heldere en overzichtelijke database waar je kan zoeken via verschillende zoekfuncties. In de container van Art Utrecht staan beeldschermen klaar waar op je vast een kijkje kan nemen.

footer anchor