CASCO / 365 PLANTS

CASCO / 365 PLANTS

Let op: deze tentoonstelling is in depot van het Travelling Farm Museum (Winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum, Hof van Bern 33, 3541 DD Utrecht) 

Mariëlle Videler werkt met verschillende media en maakt installaties, tekeningen, objecten, video’s en performances. Vanuit de overtuiging dat alle organismen dezelfde waarde hebben, creëert Videler een pad langs de texturen van de wereld. Videler verkent een nieuwe, intensieve wijze van voelen, waarnemen en handelen en identificeert zichzelf als een reiziger die fysieke, maar bovenal denkbeeldige reizen maakt.

365 PLANTS is het resultaat van een jaar-lange verzameling eigenaardige, haast buitenaardse planten. Videler heeft deze niet gemaakt door naar bestaande planten te kijken of deze in te beelden, maar door intuïtief te werk te gaan met een kleine schaar, zwarte inkt en papier, om de plant zo langzaam tot leven te voelen komen.

Meer info lees hier

Open donderdag & vrijdag, 12.00-20.00 uur
en zaterdag & zondag, 12.00-18.00 uur

Alternatieve locatie: depot van het Travelling Farm Museum Winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum, Hof van Bern 33, 3541 DD Utrecht 

footer anchor