EXbunker / Space base / Max Vermeulen, Wickie Janssen & Aron Bockting

EXbunker / Space base / Max Vermeulen, Wickie Janssen & Aron Bockting

De EXbunker wordt getransformeerd naar een space station met interactieve mediakunst en beeldende kunst. Je zult hier verschillende werken vinden van 3 verschillende kunstenaars. Ze werken samen om een amuserende visuele ervaring te creëren.

Het collectief bestaat uit: Max Vermeulen, Wickie Janssen & Aron Bockting. Samen maken ze lichten en decor voor hun eigen georganiseerde experimentele elektronische multigenre dansfeesten, genaamd Tentacles.

Max Vermeulen: Max maakt videokunst met analoge videomixers in combinatie met hedendaagse video edit/bewerking programma’s. Daarnaast heeft hij ook een collectie aan oude beeldbuizen waarop hij zijn videokunst op weergeeft.

Max Vermeulen

Wickie Janssen: Wickie is derde jaars Interaction design student aan de HKU. Als maker wilt hij mensen verwonderen en ervoor zorgen dat ze het kind in henzelf herontdekken. Met lampen van knuffelbare materialen tot hypnotiserende videokunst, hoopt hij mensen aan te zetten tot interactie met een lach op het gezicht als uitkomst.

Wickie Janssen

Aron Bockting: Zoekend naar interactie tussen publiek en licht, experimenteert Aron met lasers beamers cameras en ledstrips. Door het publiek te kunnen lezen wilt hij ze aanzetten tot dansen ongeacht muziekvoorkeur.

Aron Bockting

Max: https://www.instagram.com/manximaal
Wickie: https://www.instagram.com/wickie.art/
Aron: https://www.instagram.com/aronb01/
Tentacles: http://www.tentaclesevents.nl/

footer anchor