Galerie Rob Rademaker / Haunted by images

Galerie Rob Rademaker / Haunted by images

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van de galerie.

Expositie schilderijen, textiel en prints van Anna Potter met bijdragen van Adam Riches, Mikael Jacobsson en Henri Poppelaars

Anna Potter is op veel terreinen actief: Rode draad in haar werk is de reactie van het geheugen op het verstrijken van de tijd en de weerslag op natuur en cultuur. De combinatie beeldende kunst en literatuur wordt door haar verder uitgediept rond diverse thema’s en met bijdragen van diverse kunstenaars in het magazine “The Amphibian”.

Adam Riches is een in Engeland gevestigde kunstenaar. In zijn monochrome schilderijen en tekeningen probeert hij de psyché van zijn onderwerp te doorgronden en te portretteren.

Mikael Jacobsson is een in Zweden gevestigde kunstenaar, hij schildert en maakt grafiek. Hij heeft een aantal litho’s gemaakt die een sfeervolle weerslag zijn van zijn observaties. Zijn werk is ingetogen en heeft een filmisch, verhalend karakter.

De bronzen vogels van Henri Poppelaars zijn expressief en treffend vorm gegeven. Het resultaat van gefascineerde observaties en oog voor detail.

footer anchor