Galerie SANAA / 101 tickets to paradise – VERLENGD!

Galerie SANAA / 101 tickets to paradise – VERLENGD!

101 tickets to paradise is de titel van de expositie die de bezoekers een ander perspectief laat zien na deze periode van lockdown.

Uitzicht op zonsondergangen, (exotische) natuur, Jesssica Skowroneck speelt met oliepastel in 101 tekeningen, alles is mogelijk en als kijker leef je er van op.

Fatima Barnzge schrijft/tekent vanuit de Islamitische traditie van haar ouders vrij vertaald 100 namen van Midden- Oosterse en Westerse kunstenaars, schrijvers, filosofen, wetenschappers, dichters, componisten, regisseurs, acteurs en zangers. Versiering en souvenir, deze namen worden gelinkt met en symboliseren de reis en het paradijs.

Carien Vugts laat ons dromen over een andere wereld door in papiercollages, objecten, natuur en architectuur op een niet-realistische manier te combineren. Zo ontstaat een nieuwe werkelijkheid met een eigen logica.

Balta zoekt in Coronatijd naar paradijs in verschillende talen op Internet en vindt 100 gemiddelde kleuren voor paradijs en laat je daarmee kennis maken in expositie en publicatie.

Tentoonstelling te bezoeken volgens afspraak via timeslot op de website.

footer anchor