HKU /  EXPOSURE’23

HKU / EXPOSURE’23

Vijf dagen lang een wervelend afstudeerfestival tot in de haarvaten van Utrecht met kunst in alle disciplines: dat is Exposure 2023. Van woensdag 28 juni tot en met zondag 2 juli presenteren zo’n 700 afstudeerders van de lichting 22/23 hun werk aan het grote publiek. Ze doen dat op HKU-locaties en in expositieruimtes, culture locaties en openbare plekken, overal in de stad. Van beeldende kunst tot design, van film tot fashion en van muziek tot theater: alles komt voorbij.

Een bezoek aan Exposure is een afwisselende kunsttour door Utrecht. Afstudeerders laten hun werk zien op HKU-locaties als Oudenoord, IBB-laan, Jaarbeursplein en de iconische Pastoe Fabriek, voormalige meubelfabriek aan de Vaartse Rijn. Maar ze doen dat ook op locatie in Wisselspoor en Merwede (Gebouw M) en op verschillende podia in de stad, zoals EKKO en BAK. Alle afstudeerders zijn tijdens Exposure aanwezig om toelichting te geven, hun werk te duiden en erover in gesprek te gaan.

Exposure HKU Beeldende Kunst

We zijn trots om u aan de nieuwe lichting kunstenaars en kunsteducatoren voor te stellen.

Afstudeerders Master Fine Art
De Master Fine Art presenteert de afstudeerwerken van woensdag 14 juni t/m zondag 2 juli in BAK, basis voor actuele kunst, Pauwstraat 13A in Utrecht. Van woensdag t/m zondag zijn de werken tussen 13:00 en 19:00 uur te zien. 

Afstudeerders Bachelor Fine Art en Bachelor Fine Art and Design in Education
De Bacheloropleidingen Fine Art en Fine Art and Design in Education tonen samen de afstudeerwerken van woensdag 28 juni t/m zondag 2 juli in de Pastoe Fabriek, Rotsoord 3 in Utrecht.

Woensdag 28 juni, opening – 17:00 uur
Donderdag 29 juni – 11:00 – 21:00 uur
Vrijdag 30 juni – 11:00 – 21:00 uur
Zaterdag 1 juli – 11:00 – 18:00 uur
Zondag 2 juli – 11:00 – 16:00 uur 

Naast de expositie is er ook op Pastoe een mooi randprogramma voor je samengesteld. Voor het programma van Exposure 2023 HKU Fine art & Fine art and design in Education, portfolio’s, locaties en openingstijden klik op onderstaande knop.

Pastoefabriek, Rotsoord 3, Utrecht
footer anchor