Nieuwe Liefde 20

Nieuwe Liefde 20

In Nieuwe Liefde 20 tonen negen kersverse kunstenaarsleden hun werk. Kunstenaars met uiteenlopende achtergronden en disciplines die we graag welkom heten;

Maja Badnjević, Rens Brouwer, Elly Hees, Emmy de Jong, Danijela Novaković, Irene Schaap, Ubaldo Sichi, Francoise Stoop en Anna J. van Stuijvenberg.

In Nieuwe Liefde 20 stellen zij zich voor met tekeningen, werken op textiel, schilderijen, animatie, objecten en installatie. Een nieuwe lente een nieuw begin.

Kunstliefde, opgericht in 1807, is één van Nederlands oudste kunstenaarsgenootschappen. In het verleden waren prominente kunstenaars als Joop Moesman, Piet Mondriaan, Gerrit Rietveld en Dick Bruna lid. Tegenwoordig heeft Kunstliefde meer dan 140 kunstenaarsleden en ruim 100 kunstlievende leden of donateurs. Kunstliefde huist aan de Nobelstraat 12A en biedt een breed programma met beeldende kunst met ca 10 tentoonstellingen (met leden- en niet leden) per jaar, een randprogramma met gastsprekers en artist talks en het traject De Belofte voor jonge kunstenaars. Daarnaast organiseert Kunstliefde de Atelierroute Utrecht(zondag 7 en 14 juni a.s.) en UtrechtDownUnder, actuele kunst op een bijzondere locatie. Kunstliefde is er voor- en door kunstenaars en kunstliefhebbers van alle leeftijden en achtergronden.

Ook lid worden? kijk op de website voor meer informatie www.kunstliefde.nl
*voor kunstenaars is er een ballotage

 

  

vlnr Maja Badnjević, Elly Hees, Ubaldo Sichi en Anna J. van Stuijvenberg (detail installatie)

 

 

 

footer anchor