Smaken verschillen

Smaken verschillen

Kunstuitleen Utrecht heeft haar collectie met meer dan 300 nieuwe, hedendaagse kunstwerken uitgebreid. Van zaterdag 15 tot en met zondag 30 september zijn nieuwe kunstwerken van jonge Utrechtse kunstenaars te zien in de expositie Smaken verschillen.
Met de expositie wil Kunstuitleen Utrecht jonge Utrechtse kunstenaars extra onder de aandacht brengen. Een aantal van hen is in juni van dit jaar afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en anderen zijn al langer werkzaam als kunstenaar. Er zijn schilderijen te zien van Jorn van Leeuwen (winnaar Koninklijke Prijs 2013), Jur de Vries, Femke van Eijndthoven, Bart Bruijn en Liselotte Hartkamp. Fotografie van Silvio Zangarini, Joyce Vlaming en Maaike Kramer en wandobjecten van Kim van Erven.
De expositie is een mooie kans om de nieuwe kunst bij elkaar te zien en te proeven van de verschillende smaken in onze collectie. Van bloemig en zwaar tot lieflijk en zoet. Alle kunstwerken zijn te leen en te koop.
Kom langs tijdens het Uitfeest, laat je verrassen en beleef de kunst door te kijken, te ruiken en te proeven. Speciaal voor het Uitfeest hebben wij bij een aantal kunstwerken wijn uitgezocht die passen bij de ‘sfeer’ van het kunstwerk. Welke wijn hoort bij welk kunstwerk?

footer anchor