SPRING / Spectrum – Schweigman

SPRING / Spectrum – Schweigman

Hoe intens kan je kleur beleven? Kleur als iets waar je niet alleen naar kijkt maar waar je helemaal in ondergedompeld wordt? De ruimtelijke installatie Spectrum maakt kleur tastbaar en voelbaar. Ontvlucht het alledaagse leven, laat je vol overgave achterover vallen in het zwarte gat en ontwaak in een eindeloos spectrum. Na deze totaalervaring keer je met een frisse blik terug in het leven van alledag. Spectrum is een samenwerking van Schweigman& en vormgever Cocky Eek, lichtkunstenaar Matthijs Munnik en componist Yannis Kyriakides.

Tijdens SPRING in Autumn 25 november t/m 20 december 2020 is de lichtinstallatie Spectrum te zien. 6 keer per dag, vanaf 13:00 tot 20:15 uur. (Let op: niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, ernstige rug- en nekklachten hebben, tinnitus of ernstige evenwichtsproblemen.)

Over Schweigman&

In een wereld boordevol prikkels en informatie dreigen we het contact te verliezen met misschien wel ons belangrijkste kompas: ons lichaam. Het werk van Schweigman& zet de zintuigen op scherp, laat je waarnemen met je hele lichaam en vergroot zo de betrokkenheid op de wereld om je heen. Het werk van Schweigman& is niet in één hokje te vangen: vaak zijn de voorstellingen een mix van performance, beeldende kunst en muziek. 

www.schweigman.org


Het adres is Locomotiefstraat 8, en tickets zijn te koop via SPRING:https://springutrecht.nl/programma/spectrum?language=

> Teaser Spectrum: https://vimeo.com/435724736

> Bekijk het interview met regisseur Boukje Schweigman en vormgever Cocky Eek om een indruk te krijgen: https://vimeo.com/456082529

footer anchor