The Art of Travel – etsen van Rolf Weijburg

The Art of Travel – etsen van Rolf Weijburg

Laat je deze winter betoveren door beelden van verre oorden tijdens The Art of Travel, de tentoonstelling met het nieuwste werk van Rolf Weijburg. Ter gelegenheid van de verschijning van de gelijknamige documentaire over het werk van deze reislustige kunstenaar zal zijn werk van 15 t/m 26 januari te zien zijn in De KunstSalon.

“The Art of Travel” is de essentie van Rolf Weijburgs werk. Zijn etsen komen voort uit de inspiratie die hij opdoet tijdens zijn verre reizen en worden gekenmerkt door de details van flora en fauna, architectuur en cultuur, landschappen en landkaarten. Door de combinatie van verschillende elementen weet Rolf de sfeer van een plek te vangen. Het meest recente project van Rolf – Atlas of the World’s Smallest Countries – is een serie kleurenetsen van de kleinste landen ter wereld.

Tijdens de opening op 15 januari 2017 krijg je de unieke gelegenheid om een vertoning van de documentaire over Rolf Weijburg en zijn werkwijze bij te wonen. De ruimte is beperkt dus meld je aan door een bericht te sturen naar info@dekunstsalon.com met je naam en het aantal personen. Kijk hier naar een trailer van de documentaire door Prospektor.

Aboarrd MV Onemato
Aboard MV Onemato
footer anchor