Uitalage Utrecht

Uitalage Utrecht

Culturele pop-up winkel op de Steenweg 34, gevuld met culturele belevingen en wisselende tentoonstellingen

Uitalage Utrecht is de culturele pop-up winkel gevuld met culturele belevingen, waar je op een laagdrempelige manier kunst en cultuur uit de stad kunt ontdekken. In de expositieruimte op de eerste verdieping van het winkelpand kunnen Utrechtse makers hun werk aan het winkelende publiek laten zien in tentoonstellingen die om de twee weken wisselen.

Naast beeldende kunst is erĀ nog veel meer te zien en te beleven in de winkel. Zo is er de mogelijkheid om producten van Utrechtse makers te kopen, worden er doorlopend korte films vertoond in de mini bioscoop onder de trap en kun je wandelen door een expositieruimte met wisselende werken uit verschillende disciplines.

In de winkel worden ook dagelijks optredens gegeven worden door Utrechtse artiesten, zoals muzikanten en cabaretiers. Op de begane grond kun je genieten van optredens in een intieme huiskamersetting. Op de eerste verdieping van de winkel vind je een podium waar je een echte theaterervaring kunt beleven.

Alle optredens vinden plaats rond lunchtijd, om 12:30 uur, en aan het einde van de werkdag om 17:00 uur, zodat iedereen de kans heeft om van een optreden te genieten. Om een optreden bij te wonen hoef je enkel de winkel binnen te lopen. Vooraf reserveren is niet nodig. Zorg wel dat je er op tijd bij bent, want vol is vol!

De programmering van Uitalage Utrecht is te vinden op www.uitalage-utrecht.nl en via de sociale media van Uitagenda Utrecht.

footer anchor