Uitfeest bij Kunstuitleen Utrecht

Uitfeest bij Kunstuitleen Utrecht

Op zondag 4 september van 12.00 – 17.00 uur viert Kunstuitleen Utrecht haar 30 jarig bestaan met leuke activiteiten en mooie winacties. Kom langs voor persoonlijk kunstadvies, de 80’s fotobooth en de verkoopexpositie ‘Utrechtse Nieuwe’ met kunst van jong talent.

Gratis, persoonlijk kunstadvies

Neem een foto of filmpje van je interieur mee en krijg hulp bij het vinden van een passend kunstwerk voor thuis. Of doe de KunstKeuzeTest en vind het ultieme schilderij om te lenen of te kopen.  Zondag 4 september: 13.00 – 15.30 uur.

Back to the 80s in de Fotobooth

Ga mee terug naar het geboortejaar van Kunstuitleen Utrecht:1986. Van New Wave tot Doe Maar, van Snor tot Schoudervulling. Dompel jezelf onder in ’the 80’s’ en leg jezelf in stijl vast in de fotobooth. Zondag 4 september: 13.00 – 15.00 uur.

Opening Verkoopexpositie Utrechtse Nieuwe: kunst van jong talent

Bewonder het werk van zes jonge Utrechtse kunstenaars. ‘Utrechtse Nieuwe’ opent tijdens het Uitfeest bij Kunstuitleen Utrecht en duurt tot en met zaterdag 1 oktober. Al het werk is te koop! Utrechtse Nieuwe opent op zondag om 15.30 uur met een borrel! Zondag 4 september: 15.30 – 17.00 uur.

Kijk op www.kunstuitleenutrecht.nl voor meer informatie en alle winacties bij Kunstuitleen Utrecht.

footer anchor