Young Collectors Circle: Utrecht Editie x Centraal Museum

Young Collectors Circle: Utrecht Editie x Centraal Museum

Interesse om je eigen kunst collectie te starten? Sluit je aan bij deze inspirerende middag voor jonge en startende verzamelaars, georganiseerd door de Young Collectors Circle in samenwerking met Centraal Museum en een aantal toonaangevende galeries in Utrecht! Tijdens deze middag leer je de ins en outs van verzamelen en hoe je je eigen smaak ontwikkelt.

We starten bij Centraal Museum, waar we luisteren naar talks van Henri Swagemakers, wiens collectie op dat moment getoond wordt in het museum, en een curator van het museum, over de laatste aankopen van het Centraal Museum. Bij deze talks leer je waar je zoal op moet letten bij het aankopen van kunst, welke vragen je kunt stellen en hoe de prijs van een kunstwerk bepaald wordt.

Na de talks bezoek je een aantal Utrechtse galeries, waar je kennis maakt met galeriehouders, kunstenaars en verzamelaars. De deelnemende galeries zijn: Dapiran Art Project Space, Fotogalerie Utrecht, Kunsthandel Meijer en Galerie Sanaa.

We sluiten gezamenlijk af met een drankje. Uiteraard is hier gelegenheid voor het stellen van vragen of het ontvangen van advies.

Het programma is als volgt:
13:00 Start in Centraal Museum Utrecht
15:00 Start Routes
17:30 Borrel

We verzoeken alle deelnemers op de fiets te komen!

Koop je tickets via: billetto.nl

footer anchor