Laden Evenementen

Terug naar overzicht

EXboot /

Locatie

Nijverheidskade 15,
3534 AZ Utrecht
Website
www.exboot.nl
Openingstijden
Ma-Do / 12.00-18.00,
Vr / 12.00-22.00

Ik ben EXboot aan de kade van culturele vrijhaven De Nijverheid te Utrecht. Vroeger was ik een prostitutieboot aan ’t Zandpad, nu ben ik een expositieruimte. Iedere maand vul ik mijzelf met nieuwe spraakmakende kunst.

I am EXboot at the quay of De Nijverheid in Utrecht. I used to be a boat for windowprostitution, in Utrecht formerly known as ‘het Zandpad’. Now, I am an exhibition space. Every month, I show new art and installations.

Gratis entree/Free entrance

Evenementen op deze locatie

september 2019

Datum /

2 september - 29 september

Locatie /

EXboot, Nijverheidskade 15,
3534 AZ Utrecht

Info /

EXboot toont elk jaar in september HKU Vers: het voor EXboot het meest in het oog springende afstudeerwerk van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Dit jaar koos EXboot voor het werk van Jeroen Schokkin.

Bekijk event
oktober 2019

Datum /

7 oktober - 27 oktober

Locatie /

EXboot, Nijverheidskade 15,
3534 AZ Utrecht

Info /

Kleine installaties van Jonathan Stavleu, vaak opgebouwd uit gevonden materialen. Deze materialen voegt hij samen tot een klein narratief, waarin de objecten gebruikt worden als woorden. Op deze manier vormen de ‘woorden’ samen een zin. Stavleu probeert door deze narratieven een kleine wereld te scheppen die in zijn eigen tijd en plaats bestaat.

Bekijk event
november 2019

Datum /

4 november - 24 november

Locatie /

EXboot, Nijverheidskade 15,
3534 AZ Utrecht

Info /

Expressief geschilderde koppen van eigenmachtige mensen van kleur spelen de hoofdrol in Iriée Zamblé’s werk. Met als titel “The default (series)” worden mensen van kleur de standaard in plaats van een uitzondering.

Bekijk event