Laden Evenementen

Terug naar overzicht

Museum Catharijneconvent /

Locatie

Lange Nieuwstraat 38,
3512 PH Utrecht
Telefoon
(030) 231 38 35
Website
www.catharijneconvent.nl
Openingstijden
Di-Vr / 10.00 – 17.00 uur
Za-Zo / 11.00 – 17.00 uur

Museum Catharijneconvent heeft een prachtige, uitgebreide collectie bijzondere kunst en kunsthistorische objecten vanaf de vroege Middeleeuwen tot de 21e eeuw. De vaste collectie geeft een beeld van de christelijke kunst- en cultuurgeschiedenis van Nederland. In de tijdelijke tentoonstellingen is geregeld ruimte voor hedendaagse kunst.

Museum Catharijneconvent has a beautiful, extensive collection of extraordinary art and historical art objects from the early Middle Ages to the 21st century. The permanent exhibition represents the Christian art and cultural history of the Netherlands. In the temporary exhibitions there is, on a regular base, room for contemporary art.

Evenementen op deze locatie

februari 2020

Datum /

28 februari - 23 augustus

Locatie /

Museum Catharijneconvent, Lange Nieuwstraat 38,
3512 PH Utrecht

Info /

Wonderen zijn van alle tijden, van alle culturen en van alle religies en spelen sinds het begin van de mensheid een rol in het leven van alledag. Ook kunstenaars laten zich er al eeuwenlang door inspireren. Van Rembrandt tot Mondriaan en Abramović, voor deze tentoonstelling heeft het museum de mooiste en verrassendste werken uit nationale en internationale collecties samengebracht.

Bekijk event