23/11 / Art Meat #12 / De Vrijstaat en RAUM – GEANNULEERD

23/11 / Art Meat #12 / De Vrijstaat en RAUM – GEANNULEERD

UPDATE:

Vanwege de lockdown en de oplopende coronacijfers zien we ons genoodzaakt Art Meat #12 te annuleren. Het was op korte termijn niet meer mogelijk een evenement te organiseren dat past binnen de huidige coronamaatregelen en past binnen het doel van Art Meat, namelijk het verbinden van kunstprofessionals in Utrecht. We hopen deze Art Meat bij De Vrijstaat en RAUM te kunnen verschuiven naar het nieuwe jaar. Hou onze website, Facebook en de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.

….

We zijn verheugd om na ruim een jaar weer het netwerkevent Art Meat te kunnen organiseren! Deze 12e editie vindt plaats op 2 locaties: De Vrijstaat en RAUM in Leidsche Rijn Centrum.

Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom bij De Vrijstaat. Daar word je ontvangen met een welkomstdrankje en -hapje waarna het programma zal beginnen in de expositieruimte van De Vrijstaat: Het Gebouw. Kunstenaar Jolanda Schouten neemt je mee door haar tentoonstelling ‘Flower Bomb’ en artistiek directeur Daphne de Bruin vertelt over De Vrijstaat. Er is verder ruimte om de tentoonstelling te bezoeken, te netwerken en een workshop te volgen. 

Rond 20.30 gaan we richting stadslab RAUM (5 minuten lopen). Daar loopt op dat moment ‘WinterSense’ met bijzondere kunstinstallaties van We Make Carpets en workshops en performances rondom het thema bezinning. Donica Buisman (directrice RAUM) en Tom Loois (curator WinterSense) geven een korte presentatie over RAUM en de lopende expositie.

Locatie: De Vrijstaat en RAUM
Adres: Leidscherijn, Het Gebouw, tegenover de Madridstraat 1
Datum: Dinsdag 23 november
Meer info en locatie: klik hier

Het Gebouw, tegenover Madridstraat 1, Leidsche Rijn/ Utrecht
De Vrijstaat, Hof van Monaco 3, Utrecht
RAUM, Berlijnplein 520, Utrecht
footer anchor