Das tragische Schicksal des Heldentums – Max Kisman

Das tragische Schicksal des Heldentums – Max Kisman

Moving Gallery opent het nieuwe jaar met Das tragische Schicksal des Heldentums, een spannende expositie van Max Kisman. Deze kunstenaar met Indonesische roots heeft speciaal voor de Moving Gallery iets bijzonders gemaakt. De expositie, die onder meer een muurschildering over twee lange wanden omvat en een klankbeeldspel, draait om het thema van de ongekozen vrijblijvendheid.

In de jaren 80 pionierde Max Kisman met computervormgeving en typografie en maakte faam met zijn ontwerpen voor Vinyl, Paradiso, VPRO televisie en Wired. Het Stedelijk Museum heeft werk van Kisman in de collectie. Tegenwoordig is hij veelgevraagd illustrator voor o.a. Financieële Dagblad, Volkskrant en NRC. Sinds 2016 woont Max Kisman in Utrecht, waar hij ook zijn studio heeft.

De expositie is – inclusief de vrijdagen- tussen18 januari en 2 februari gedurende 3 weekenden te zien: 18,19 januari | 24,25,26 januari | 31 januari, 1, 2 februari, van 12:00 tot 17:00 uur en verder op afspraak.

Opening zaterdag 18 januari 2020 om 16:30 uur door Max’ vakbroeder Joost Swarte (die momenteel een overzichtstentoonstelling heeft in de Kunsthal).
rsvp arnoud@movinggallery.nl

    
footer anchor