Moving Gallery / Works on Paper III

Moving Gallery / Works on Paper III

Moving Gallery opent op 11 maart haar deuren voor de derde editie van de succesvolle expositiereeks Works on Paper. Elf kunstenaars tonen hun werk op papier. 

Op zondag 13 maart interviewt tv-presentator Klaas Drupsteen de kunstenaars tijdens drie openbare interviewsessies.

Elf kunstenaars tonen werk op papier

Het ogenschijnlijk kwetsbare materiaal waarop zowel de aller-krachtigste als de meest ingetogen kunst mogelijk is. Van piepkleine intieme zwart-wit tekeningen tot imponerend muurvullend werk met uitbundige kleuren. Het is allemaal te zien op Works on Paper.

Op de vraag waarom hij denkt dat de afgelopen Works on Paper exposities zo goed bezocht waren, antwoordt galeriehouder Van Mosselveld: “Volgens mij komt het omdat er zo enorm veel ‘te kijken’ is. En eerlijk is eerlijk, het kan het ook meewerken dat het prijspeil van werk op papier lager ligt; als een bezoeker echt op een werk ‘valt’ dan is de kans groter dat zij of hij het ook echt kan kopen.” 

Op zondag 13 maart gaat Klaas Drupsteen in gesprek met de dan aanwezige kunstenaars.  Vooral nieuwe namen maar ook eerdere deelnemers aan Works on Paper. Een heel uiteenlopende groep kunstenaars die één ding gemeen hebben: groot talent voor het maken van spannend werk op papier.

De expositie is te bezoeken van vrijdag 11 maart tot en met zondag 10 april, van vrijdag tot en met zondag, 12:00 tot 17:30. Op donderdag op afspraak. info@movinggellary.nl 

De openingsinterviews op zondag 13 maart vinden plaats om 15:00, 16:00 en 17:00 uur. Aanmelden niet noodzakelijk.   

Moving Gallery houdt zich vanzelfsprekend aan de geldende Corona maatregelen. 

Danielle Lemaire
Roosemarijn ten Hoopen
footer anchor