Art Meat #13 X De Vrijstaat / RAUM

Art Meat #13 X De Vrijstaat / RAUM

Op maandag 27 juni organiseren we een nieuwe editie van het netwerkevent voor de Utrechtse kunstsector Art Meat, dit keer bij RAUM en De Vrijstaat. 

We starten bij De Vrijstaat, kunstwerkplaats voor jong Utrecht, waar kunstenaar Marjolein Witte een tentoonstelling heeft in Het Gebouw. Marjolein zal ons vertellen over haar werk en expo ‘De Bouwkeet’. Daarna neemt Daphne de Bruin (artistiek directeur) ons mee over het erf van de boerderij om het verhaal over De Vrijstaat met ons te delen.

Rond 20.15 lopen we richting RAUM. Daar zullen Donica Buisman (oprichter en algemeen directeur) en Jesse Jop Jorg (artistiek leider) vertellen over RAUM, mogelijk inclusief een tour langs diverse nieuwe installaties. 

Verder is er ruimte om bij te praten met bekenden en nieuwe connecties op te doen. Het bestuur van Art Utrecht kijkt uit naar jullie komst!

Wat? Art Meat #13 bij De Vrijstaat en RAUM

Waar? Start bij De Vrijstaat, de expo-ruimte ligt op de kruising van de Grauwaartsingel en de Laurierweg, navigeer naar Madridstraat 1, Utrecht. Rond 20.15 uur lopen we naar RAUM, Berlijnplein 520. De locaties bevinden zich op 5 minuten lopen van elkaar. 

Wanneer? Maandag 27 juni 2022

Hoe laat? 19.00 uur inloop bij De Vrijstaat, 19.30 uur start programma.
20.15 uur richting RAUM, einde programma +/- 21.30 uur.

Entree is gratis. Wel graag aanmelden uiterlijk vrijdag 24 juni via het aanmeldformulier

footer anchor