Art Meat #16 X Uncloud

Art Meat #16 X Uncloud

Art Meat op 16 oktober te gast bij festival Uncloud


Het netwerkevent Art Meat vindt deze keer plaats bij Uncloud, in het geheimzinnige decor van het voormalig Pieter Baan Centrum. 

Afgelopen zaterdag (30 september) is de 7e editie van Uncloud gestart. De drieweekse tentoonstelling “physicaldigitalphysicaldigital[…]” transformeert de voormalige gevangenis en forensisch psychiatrisch instituut in een audiovisueel walhalla met meer dan 25 (site-specific) kunstwerken. De tentoonstelling loopt t/m 22 oktober. 6 tot 8 oktober vindt er bovendien nog een live muziek weekend plaats met innovatieve, uitdagende en nieuwe stijlen op verschillende locaties in Utrecht. 

Art Meat #16 x Uncloud
Maandag 16 oktober 2023
Adres: Gansstraat 164, Utrecht

Programma
/ 19.00 uur: Inloop 
/ 19.30 uur: Start programma in de gymzaal door Jaco Schilp, directeur / curator van Uncloud.
/ kunstenaars Guillaume Versteeg en Laurie Drew presenteren over hun eigen werk en praktijk en hoe het is om in het tijdelijke collectief van Uncloud kunst te maken.
/ kunstenaar Jochen Lange vertelt over zijn werk voor Uncloud.
/ Annette Knol sluit af met een korte talk over FAAM. Faam is in 2020 opgericht en verbindt jonge makers (HKU) en denkers (UU) met elkaar middels projecten en tentoonstellingen. 
/ Vervolgens tijd voor bezoek aan de tentoonstelling “physicaldigitalphysicaldigital[…]”.
En ruimte om bij te praten met oude bekenden en nieuwe contacten tijdens de netwerkborrel. 1e drankje wordt aangeboden door Uncloud. Overige drankjes graag betalen met Pin.
/ 22.00: Einde

Toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt erg gewaardeerd.
Graag uiterlijk vrijdag 13 oktober aanmelden.

Uncloud / Foto’s: Guillaume Versteeg
Uncloud / Foto’s: Guillaume Versteeg
footer anchor