Plan je bezoek

Wat leuk dat je van plan bent kunstmanifestatie CareFull te bezoeken. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je bezoek, tref je hier alle informatie bij elkaar.

Locaties

Op de locatie-pagina staan alle deelnemende locaties. Klik op een locatie voor meer informatie over openingstijden, adres, route en deelnemende CareFull kunstenaars.

Kunstenaars

Op de kunstenaars-pagina staan alle deelnemende kunstenaars. Klik op een kunstenaar voor meer informatie over de desbetreffende kunstenaar, zijn/haar werk en waar en wanneer het kunstwerk te bezichtigen is.

Agenda

Bezoek onze agenda voor een overzicht van alle highlights in het CareFull programma.

Openingstijden CareFull

De kunstmanifestatie loopt van zaterdag 10 september t/m zondag 30 oktober. Echter verschilt het per kunstenaar (waar en) wanneer het kunstwerk te bezichtigen is. Ook de openingstijden verschillen per locatie. De informatie en tijden op de website zijn actueel.

Bereikbaarheid CareFull

Een groot gedeelte van de route loopt door het centrum van Utrecht en kan je te voet afleggen of bijvoorbeeld met een (OV)fiets. Neem de trein naar Utrecht Centraal, stap uit en na nog geen 500 meter lopen vind je al de eerste CareFull deelnemers. Kom je met de auto? In Utrecht zijn er genoeg mogelijkheden voor parkeren, zie hier.

Voor de locaties buiten het centrum van Utrecht raden we een (OV)fiets of auto aan. Raadpleeg de website van de locatie voor actuele parkeer informatie. Ook de bus behoort tot de mogelijkheden, zie hiervoor www.9292ov.nl.

CareFull 10 sept – 30 okt
Meer dan 50 kunstenaars op ruim 20 locaties.