Nieuwe bestuursleden!

Nieuwe bestuursleden!

Art Utrecht verwelkomt van harte twee nieuwe enthousiaste bestuursleden.

Op 1 juni zijn toegetreden tot het bestuur Arnoud van Mosselveld en Kirsten Doornbos. Hier onder stellen zij zich aan je voor.

Arnoud van Mosselveld, secretaris

“Na twee decennia bestuurlijk en juridisch te hebben gewerkt bij (onder meer) de Kamer van Koophandel in Utrecht, heb ik 8 jaar geleden het roer omgegooid en ben ik gaan doen wat ik vond dat ik moest doen: kunst maken! Sinds najaar 2018 is daar – verrassend genoeg – een galerie bijgekomen: de Moving Gallery, een wat underground-achtige ruimte in de Mgr van de Weteringstraat, pal naast mijn atelier in Buitenwittevrouwen, waar we deze maand onze 10e expositie gaan openen. Dat ik de euvele moed heb gehad een galerie te beginnen is te danken aan mijn partner in crime in dezen: Marcel Lebon, die kunstgeschiedenis studeert in Amsterdam na een carrière in het internationale bedrijfsleven.

Het besturen zit er overigens nog steeds in, en voor de uitnodiging toe te treden tot het bestuur van Art Utrecht, toch een belangrijke duwboot voor de Utrechtse cultuur,  kon ik moeilijk bedanken. Wel zal ik moeten opletten dat ik ook nog aan schilderen toekom. Maar met plezier zal ik het stokje van Rob Rademaker overnemen. Mijn band met Utrecht is inmiddels manifest: ik woon hier sinds 1991, vanaf enig moment samen met Dieuwke en weer wat later met mijn hier geboren dochters dochters Laura en Marthe. Ik heb meebestuurd in stichtingen als De Pastoe Fabriek, Liniebreed Ondernemen (NHW), de Bibliotheek en TalensPalet. In mijn vorige job heb ik ook de economische kant van Utrecht leren kennen, nu meer en meer de culturele. Ik hou van verbinden en van associeren. Vast ook bij Art Utrecht!”


Kirsten Doornbos, bestuurslid marketing en communicatie

“Mijn naam is Kirsten Doornbos en ik woon ruim tien jaar in Utrecht.
Het Utrechtse kunstveld verken ik sinds 2009, toen ik begon aan mijn studie Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Utrecht.

Vooral beeldende kunst, maar ook literatuur, film, muziek, dans en theater… De kunsten hebben voor mij van kinds af aan een enorme aantrekkingskracht gehad. Het geeft mij veel energie om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor datgene waar ik zelf zo enthousiast van word. Daarom kwam ik na de studie al snel in het marketingvak terecht.

Sinds 2017 werk ik als marketeer bij het Centraal Museum en vanaf 1 juni ook als (marketing)bestuurslid voor Art Utrecht. Ik hoop een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan het bestuur van Art Utrecht, om al het moois op gebied van beeldende kunst in Utrecht te mogen delen met een zo breed mogelijk publiek.” 

footer anchor