Nieuwe Etalage Expo in voormalig Broese

Nieuwe Etalage Expo in voormalig Broese

Art Utrecht brengt kunst in het hart van onze stad! Komende weken zijn de serie grote etalages van het oude pand van boekhandel Broese op de Stadhuisbrug opnieuw gevuld met een spannende kunstexpositie. Galeries en kunstruimtes van Utrecht, verzameld in ‘Art Utrecht’, verrassen de voorbijganger met bijzondere etalages. Het is een aanwinst voor de stad in coronatijd. Het voormalige pand van de boekhandel staat mede door de corona-perikelen al bijna een jaar leeg. Door de lockdown zijn de galeriedeuren veelal gesloten. Art Utrecht wil zo de galeries en kunstenaars steunen in tijden dat live-kunstkijken onmogelijk is. Geinteresseerd in een werk? neem contact op met de galerie.

Nu te zien! in de etalages vlnr; Kunsthandel Bas Meijer met werk van Titus Nolte en Helen Vergouwen, Movement Exposed Gallery Space met werk van Natalia Ossef, Kunstliefde met werk van OCTA / Emilio Timp, en Kunstliefde met werk van Marijke Breuers, Moving Gallery met werk van Kevin Nieuwenhuijs, GrachtenGalerie met werk van Serge de Vries en Cher Mathijssen, Kunstruimte KuuB met werk van Frans Beerens.

Te zien t/m 14 maart.

Art Utrecht / Broese – Kunstruimte KuuB met werk van Frans Beerens
Art Utrecht / Broese – Kunstliefde met werk van OCTA / Emilio Timp
Art Utrecht / Broese – Kunstliefde met werk van Marijke Breuers
Art Utrecht / Broese – Movement Exposed Gallery Space met werk van Natalia Ossef
Art Utrecht / Broese – Kunsthandel Bas Meijer met werk van Titus Nolte en Helen Vergouwen
Art Utrecht / Broese – Moving Gallery met werk van Kevin Nieuwenhuijs
Art Utrecht / Broese – GrachtenGalerie met werk van Serge de Vries en Cher Mathijssen

Hierna zullen beeldend kunstenaars uit stad en provincie Utrecht die te vinden zijn op de website www.artutrecht.com/artists de etalages vullen. Dat wordt een thematische etalage expositie in het kader van deze bijzondere tijden van corona, onder de titel ‘Now and Beyond’.  

footer anchor